Flahultarallyt


Deltog i Flahultarallyt idag. Trevligt som vanligt. Bra arrangerat, bra vägar, bra väder (för varmt om man stod stilla länge/gick runt). Det var närmare 90 som deltog i år!

Vi var 3 som hängde ihop (hade snackat ihop oss på tabergstoppen att hänga ihop, fast vi var 4 från början!), väntade in på varandra, … Men ett tag var vi närmare 50 som körde samtidigt.

4 för mig nya vägar kör vi idag. Fast egentligt det var 3 av de som var ritat, japp vi var på lite sightseeing (körde fel!)

Flera kände jag sedan tidigare och flera nya bekantskap blev det idag 🙂

Nån hade råkat ut för olycka 😥 Hade tydligen gjort illa tummen 😦 Hoppas att det inte var värre än så och att personen kryar på sig.

Väl tillbaka torkade jag av hojen och smorde kedjan. Måste boka tid för däckbyte. Tror att det max 50 mil till jag får köra med framdäcket.

Ett tag funderade jag om jag hade hamnat på reservtanken. Är givaren rätt inställd? Fci ta och tanka 8,86 liter innan slutmål. Skulle ha varit på avrostning med, men det gäng som jag hakade på körde till slutmålet, vilket jag upptäckte efter ett tag, men sket i att vända.

Mätarställning: 11577. 20,8 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.