Rådhur, hare, paket, …


Tyckte att det var varmt att åka idag, inte på händerna visserligen, men resten av kroppen var varm/svettig.

Var till Örserum och köpte korv, skinka och leverpastej. På vägen dit fick jag väja/nita för 2 rådjur, en hare och sist en katt.

Väl hemma såg jag att jag hade fått 2 avi. Dumpade grejerna i kylen och åkte iväg. Ett paket var från apoteket och det andra från Northbike, men hängslen jag hade skickat efter. Fick veta att först den 8:e eller ja, tidigast den 8:e kunde jag hämta ut det paketet! :O De hade inte fått paketet. Men varför lägga in avi när paketet inte kommit än? Har inte varit med om det tidigare, men det kanske är det nya. Inte kollade jag att det stor sånt på avin inte.

Är rätt så trött i ryggen nu. Är dock inte lika öm och röd i ryggen som jag var igår inte!

  1. 10,2 mil blev det idag. Tankade 5,52 liter innan jag åkt mot Gränna. Även idag var det små kaotiskt i trafiken.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.