Ännu en gåmulet/solig/regnig/blåsig dag


Det kom en riktig skur  på morgon och jag funderade om jag ska ta bussen. Men det var +3,4° och hojen redan skitig så jag tog hojen. Nån km senare var det torrt väglag :O Väldigt lokalt alltså.

Men det regnade på ordentligt under lunchen i stan. Vi väntade ut det värsta och gick tillbaka till jobbet när det hade lugnat ner sig (ungefär på samma nivå när vi gick och åt).

Lite kaotiskt trafik på vägen hem, det brukar det vara normalt innan gator stängs av, … nu var lite värre än vanligt, men inte lite kaotiskt som igår när jag satt på bussen. Från andra sidan åkte jag hem tidigare än rusningstrafiken.

Det hugger till ibland i fötterna, annars är det molnande värk, så jag får ta det lugnt ett tag.

Vill gärna ha bakbromsen fixat innan jag åker upp. Frågan är om jag ska ta mig till Nässjö imorgon och hoppas att nån har tid att titta lite snabbt på varför broms lampan inte lyser med fotbroms. Få se vad det är väder imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.