Höll på att bli påkörd 2 gånger idag, …


Hade näsblod igår kväll, så det måste ha varit pollen och ingen förkylning. Hittade 2 allergipiller i ett fack (i min dosett), så jag måste ha missat nån dag eller så. Kände mig rätt så pigg idag i alla fall 🙂

Tog med mig en lite tjockare jacka till jobbet så jag gick ut med den istället för jeansjackan idag.

Hade mitt första utvecklingssamtal idag på nya jobbet idag.

Annars slutförde jag uppdatering av backup klienten på SQL servrarna. Jag och kollegan hade kanske uppdaterat på 10 av 51 servrarna tidigare. Men idag satt jag och massuppdaterade tills alla blev klara. Blev lite putt när just den server som startar all kloningar inte funkade efter uppgraderingen 😦 Satt och tänkte på det under hela lunchen. Fixade en behörighet efter lunchen och felmeddelandet försvann. Men det var annat fel på den. Det visade sig senare att de skulle se ut så just på den servern. Jag blev lite orolig för kloningsjobben. Ska ta och kolla om allt rullar på som det ska ikväll i alla fall!

Det började hagla ett tag och jag ba’ nä, inte igen. Men det var uppehåll när jag åkte hem 🙂

Höll på att bli påkörd i en rondell där nån idiot chansade och körde rakt ut med hög hastighet och klämde in sig mellan mig och bilen framför. Jag fick bromsa för att inte köra in i bilen. Tutade, men han brydde sig nog inte om det. Så liten och osynlig är jag inte. Det var vid Undergången det.

Fick bromsa in där en annan bilist chansade och svängde framför mig. Där skakade på huvudet bara och passageraren såg min reaktion. Hoppas hon sa något vasst åt honom. Detta hände ett par hundra meter från mig mot E4 påfarten.

I morse var det klart när jag åkte, men de svarta molnen följde mig till jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.