Åkte i kraftig snöfall


Det var fint när jag åkte vid 11, men det blev rätt så mörkt vid Gränna och på vägen tillbaka började det snöa. Det blev kraftig snöfall vid Ölmstad och nästan ända hem. Det blev uppehåll en kort stund några gånger för att börja igen.

Ett tag körde jag med en hand för att kunna torka av visiret. Körde in i parkeringsplats och busshållplats några gånger för att släppa fram bilar som ville köra fortare än tillåtna max hastighet. Vissa ställen var det vitt på vägen.

Fick ont i magen efter att ha åkt nån kvart, men något bättre nu, detta trots att jag åt en räkmacka i Gränna. Jag åt visserligen inte allt, men jag åt ändå trots värk. Dels hade jag tänkt åka längre och trodde inte att det skulle räcka med de 2 rostbiffsskivor jag tryckte i mig runt 10:45. Dels ville jag testa vad magen tålde.

Men jag åkte hem när jag såg hur det såg ut på himlen och det var tur det.

Även idag mötte jag många cyklister på vägarna. På ett ställe var de fyra i led och kanske en cykel kunde ha passerat de. De stod stilla visserligen. De flyttade på sig när jag närmade mig. Men jag hade gått ner till 30 km/h. Ibland är det nackdel med en hoj som är rätt så tyst.

Har fortfarande mycket ont i nacken (höger sida). Fick ont i onsdags och det är värre nu, men som tur är ska jag till naprapaten på onsdag.

Hade på mig underställ idag och dubbla lager strumpor. Fryser ändå. Det var +9° när jag åkte men det sjönk till +6° när snön föll.

Mätarställning: 10417. 9,3 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.