Hjo, Forsvik, taggtråd, Hökensås, …


Det farligaste som hände idag var när jag upptäckte typ en 1,5 meter lång taggtråd på vägen och kunde i sista stunden värja för den. Det var innan Hönsa och Tibro på väg 201, en 80-väg. Jag hade ett öga i backspegeln på den bil som närmade mig i hög fart när jag såg det jag först trodde var en kvist. Men det var taggtråd och det låg i mitt körfält just där jag körde. Lyckades värja, bilen bakom klarade sig med.

Några hundra meter senare stannade jag vid ett bra ställe och rapporterade det till Trafikverket. Funderade om jag skulle vända och försöka få bort den, men det var lite väl mycket trafik för att jag skulle känna mig säker för det.

Hoppas ingen skadar sig på den och att Trafikverket eller någon annan får bort det innan det händer något.

Annars gick det bra att köra. Fick väja för en liten kisse med.

Var till Hjo, men glass säsongen hade inte börjat än, tror att de öppna på Skärtorsdag. Det var lite kallt för det med från andra sidan. Köpte en kopp kaffe och satt ute en stund innan jag åkte vidare mot Karlsborg. Men jag vek av mot Forsvik och fikade där och kollade lite på Göta kanal. Låg vattennivå där med.

Sen körde jag mot Undenäs, men  vek av och kom fram till Bratteborg och stannade äntligen vid den fina kyrkan.

Sen var det Tibro. Funderade om jag skulle tanka, men jag hade en halv tank så jag fortsatte. Men bestämde mig att tanka i Tidaholm, ville inte riskera  soppatorsk.

Stannade en stund vid Hornsjön på vägen tillbaka.

Väl i garaget borstade jag av hojen och smorde kedjan innan jag kom upp till lägenheten.

Det var 18° i Tidaholm på e.m. Hjo var det 13° vid 12-tiden. Jag fick användning för hantagsvärmet flera gånger idag.

Kaffet gillade inte magen, annars gick det bra 🙂

Det tog mig en vecka att köra 100 mil och 9 månader för att köra resten till 1000! Men jag har ju varit sjuk och det har varit lite vinter med. Få se hur det blir i år.

Mätarställning: 10051. 28,6 mil blev det idag. Tankade 7,86 liter i Tibro.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.