/* . */


Passade på att trycka i lite mer luft i däcken i morse innan jag kom till jobbet. Smörjde kedjan med.

Det kändes svinkallt, det stod +2° hemma och det var +4° i stan. Ändå var händerna röda av kylan. Men det är klart det blåste och det gjorde det säkert kallare.

Uppgraderade iPrylarna innan jag lade mig runt 22. Vaknade innan 01 och vaken nån timme, men till slut somnade jag om. Var lite trött i morse, men tvingade mig upp för jag hade bestämt mig för att pilla lite på hojen på morgonen.

Träffade den som har en NC750S vid jobbet och snackade lite. Han funderar att byta till Mascot också, kanske i år redan. Annars är han så nöjd med bränsleförbrukningen, vilket jag också var.

Nu har det gått några dagar sedan jag slutade med regelbunden medicinering. Har tagit Alvedon en gång/dag. Så det går framåt 🙂 Därför passade jag på att boka tid hos naprapaten nästa vecka. Det borde vara OK att få behandling då tycker jag. Då har det gått 6 veckor efter operationen.

Funderade att åka runt lite efter jobbet, men jag var för trött, det var lite kallt och jag kanske ska jobba en stund vid 18. En kollega lär kontakta mig efter sin kurs för att instruera mig hur jag ska installera SDE i en ny databas i labbmiljön, eller så berättar han var dokumentationen finns. Så jag ville vara hemma och äta och vila lite innan dess.

Få se hur jag gör imorgon efter jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.