Disigt, ont, en snabbtur, …


Gjorde misstaget att åka med glasögonen idag. Det var disigt och jag fick ha visiret uppe, så det det blev rätt så kallt. Under lunchen var det ännu värre, men på e.m. klarade det upp. Jag tog på mig linserna i alla fall innan jag åkte hemåt.

Bestämde mig för att åka till Vista Kulle och handla. Det blev några äpplen, kaffebönor, honung och lite godis.

Det var +6° i stan och +12-13° i Vista Kulle. På vägen tillbaka pendlade mellan +6-9°!

Hade rätt så ont idag. De byxor jag tagit till jobbet är tajtare och sen har jag dragigt ner på Alvedon. Blev många ”toabesök” idag där jag tog av mig byxorna och lät magen dingla fritt. Får ta med mig andra byxor till jobbet.

Började uppgradera iPrylarna runt 22 och de blev aldrig klara. Somnade i soffan och vaknade att datorn var på och hade bara 15% kvar av batteriet.

Mätarställning: 9356. 4,4 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.