Jobbade, klippte mig, var yr, …


Åkte till jobbet och rättade till backup som felat sedan igår kl 14. Det var kyligt idag så jag tog inte hojen idag heller. Få se om hur det blir senare på e.m. om jag vågar mig ut.

Passade på att klippa mig med. Sedan handlade lite på hemmafronten. Blev väldigt yr i trapporna och kom på att jag inte ätit eller druckit på ett tag.

Väl hemma tryckte jag i mig mat. Då kom jag på tanken att detta lär jag inte kunna göra efter operationen längre. Vidgas anslutningen mellan magsäcken och tarmen så lär maten nå tarmen fortare och då lär jag få dumping, något jag inte fått så ofta.

Det kanske är det som är felet? Att det tar tid för maten att passera och då får jag inte de önskade effekterna efter min Gastric Bypass? Får fråga kirurgen efter/innan operationen.

Men först måste jag få kallelsen. Vet inte om jag vågar mig ta nåt starkt då man inte ska dricka sånt ett tag innan operationen. Få se när jag får kallelsen och när jag blir opererad.


Var på jobbet i dryga 2 timmar. Försökte fixa felet redan igår kväll. Loggade på sent på kvällen, försökte kolla vad som var fel. Det stod att jag får konfigurera om, men det hjälpte inte. Var så trött så jag orkade inte kolla vidare på det.

Kollade mejlen på morgonen. Även morgonjobbet hade brutits. Så jag tog mig till jobbet utifall brandväggsarbetet idag skulle kapa den gren jag satt på.

Började läsa loggarna och det stod access denied. Såg att 130 mappar hade skapats 12:59 på en enhet och det gick inte att komma in på nån av de, men att de var 0 byte stora.

Läste Snapdrive loggar och såg att den Netapp var bra snackig fram till 12:58 igår och sen var den tyst till 14:00, då första backupen felade. Nätet sa inget vettig om dessa mappar och varför det inte gick att komma in dem.

Till slut vågade jag mig på att starta om SnapDrive tjänsten. Började bli orolig då det stod trying to start snapdrive, trying to start snapdrive, trying to start snapdrive. Men se till slut gick det och vips alla de 130 tomma mapparna var borta 🙂

Startade transloggsbackupen och det gick igenom  🙂 Startade Fullbackup och verify jobbet och efter en stund. Drog sedan när jag såg att det såg bra ut i loggen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.