Strul, trött, …


Jobbade länge igår då jag försökte ett SSIS-paket att funka, men det hittade inte vad orsaken för att import-export jobbet inte kunde köras. Idag installerade jag SSMS på servern, registrerade om och konverterade om paketet och körde. Först då såg jag i loggen att mina inloggningsuppgifter inte skickades.

Körde SSMS som administrator från servern och då gick jobbet som det skulle!

Har varit väldigt trött idag.Det var varit långa dagar de senaste veckorna. Passade på att dra hem vid 14 idag. Det lär bli ännu tuffare nästa vecka då det ska bli kunskapsöverföring från den som hade jobbat innan. Lär bli långa dagar.

Idag var det disigt, men det speglade fint på Munksjön 🙂 Jag hade en fundering att gå hem, men har nog trampat snett eller nåt då jag har väldigt ont i högerfot och börjat halta lite.

Hade en fundering att åka uppåt och kolla på MC-mässan och hälsa på folk som står i olika monter, men jag vet inte. Få se om jag bokar nåt resan imorgon, om jag orkar.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.