Har haft ont i halsen sen i lördags e.m. Lite snorig med. Natten till måndag vaknade jag och märkte att jag var svettig. Kändes inte så värst varm o kollade aldrig om jag hade feber. 

Har varit hängig när jag kommit hem. Golvet är inte så varm heller hemma, så jag har legat. Under täcke i soffan. 

Det har gått många halstabletter, även när jag vaknat under natten har jag tagit en halstablett o somnat om. Det lör inte vara bra för mina tänder. 

<><><><><><><><><><>

Det har snart gått 3 veckor på nya jobbet. Har varit rätt så trött när jag kommit hem. Mycket att lära sig. Fast jag har började redan andra veckan att ta hand om larmen, … 

<><><><><><><><><><>

Började med Spotify igen och denna gången kör jag i offline läge. Telefonen blir inte lika varm och batteriet håller längre. Det kan första vara att de nya versionerna av iOS o programmet hanterbara det bättre. 

Skickade efter nya hörlurar. Batteriet håller inte lika länge på de jag kör med idag. De jag skicakdevefter är sk spotlurar, mindre sladdtrassel. 

När jag kollade i brevlådan idag så trodde jag att ett av paketen var hörlurarna, men det var xylaktas jag hade skickat efter. Det andra paketet var skyddsfilm till luren. Få se när hörlurarna kommer. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.