Hälsade på hojen en stund


Tog på mig mina steppskor (ICEBUG) och gick till garaget. Det var inte så isigt som igår, men ville inte riskera att slå på skallen i nedförsbacken (bl a garageuppfarten).

Såg att de hade inte blivit klara med att säkra garagedörrarna, så jag lät hojen stå kvar längst in i garaget.

Var lite orolig att jag inte skulle stänga locket på väskan efter att satt in centralstödet där, men det var inga problem 🙂 Tänkte annars att jag får ta det i ryggsäcken när jag åker till Nässjö för att montera stödet, men det slipper jag nu 🙂

Passade på att starta hojen och gasa lite så att batteriet fick jobba lite. Får nog gå ner till garaget lite då och då och göra så tills vägarna blir farbara igen. Får ju inte underhålls ladda batteriet i garaget längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.