Nya örhängen, hojtvätt, …


Åkte och tvättade hojen idag. Tyckte att det var dags att smörja kedjan. Längtar tills jag får hem centralstödet och att få den monterad. Har ledsnat på allt detta juckande fram och tillbaka för att komma åt hela kedjan, tvätta fälgarna, … Var nog där en halvtimme.

Det var mycket lera kvar efter de bilar som hade tvättats innan, så jag fick spola bort en hel del medans jag höll på. Ville inte halka på de igen.

Var sedan till stan och träffa några av mina nya kollegor och några av de gamla kollegorna. Vi var några som var och käkade lunch. Det var kul att träffas 🙂

Fungerar på att åka till Klosterkungen imorgon då de har fish & chips. Det var så länge sedan jag åt det. Få se hur jag gör.

Stannade och handlade lite på vägen hem. Sen stod jag nån kvart till och putsade fälgarna någorlunda ren.

Såg att jag hade fått hem de örhängen jag hade skickat efter . De mindre var mindre jag trodde och det var pillrigt att få de på plats. De större var det lättare att få på ordning på, men lite större än jag trodde!  Men jag tror att det blir lättare att ha de på mig när jag har hjälmen.

Mätarställning: 8922. 1,8 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.