Det blev en kort sväng


Åkte till stan för att handla på ”Saluhallen” (den är ju inte så stor direkt). Såg att det var mycket folk, så jag gick vidare och käkade istället. Det var lika illa på vägen tillbaka, så jag struntade i det och åkte hemåt.

Tänkte om jag ska dra mot Gränna igen, men det var kyligare idag och jag blev lite nojig om väglaget var OK hela vägen. Det är mycket grus, vilket är mot halkan, men inte för en hoj, speciellt nu när det är barmark. Det är mycket lera med på sina håll. Sen tänkte jag att det är juletider och folk är ännu mer stressade och kör ännu sämre (vilket jag bevittnade flera gånger på stan).

Så jag vände hem efter att ha stannat vid Oset ett tag. Väl i garaget började jag borsta bort smuts från hojen.

När jag kollade i brevlådan så låg det en avi där. Bra tänkte jag, centralstödet är här. Ska jag upp och byta om, eller ska jag gå med mc-utrustningen och hämta paketet? Vände ner till garaget och tog hojen och hämtade paketet.

Det var inte centralstödet 😦 Utan det var de jeans jag skickade efter i förrgår :O Från England dessutom!

Nu när solen är framme är jag sugen på att dra ut igen, men det lär vara kallare väglag. Nä, det får bli en kopp kaffe istället!

Mätarställning: 8675. 1,6 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.