Bios uppdatering löste ett år gammal problem


Fick ett konstigt meddelande när jag startade om datorn. Kom ur det med Esc och googlade lite.

 

Den enda som hade löst problemet var formaterade om hårddisken och installerade om allt.

Hmmm, ska det vara så långt? Kollade vidare. Nån nämnde bios. Kollade min och den var lastgammal! Så gammal så att Lenovo rekommenderas att jag uppgraderar i 2 steg. Först till cdcn35ww & sen till cdcn53ww.

Så jag gjorde vad de föreslog.

Fick lite panik när den bara dog mitt i!

Men den startade om sig till slut 🙂 Puh!

Såg jag fortsatte.

Och den dog igen, men jag var lugn denna gång och datorn startade om sig till slut 😀

Jag har haft ett Maskinvarufel sen jag köpt den. Men nu när jag gjorde ny scan så hade mitt problem lösts efter bios uppdateringar 😀

Men när jag var inne i Lenovo Solution Center fick jag en popup att det finns en uppdatering till programvaran. Så jag tryckte på uppdatera, men den slutar med att den inte stöds av mitt OS! Men hallå! Vad sysslar ni med? Väntar ett tag till innan jag uppdaterar Solution Center!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.