Hade blivit röntgad på fel sätt!


Var till vårdcentralen idag och hörde vad kirurgen hade dikterat. Han har tydligen kommit på andra tankar efter att ha pratat med mig. Han tyckte att de hade röntgat på fel sätt och kanske därför det inte visade något.

Han tycker att jag ska göra skiktröntgen stående (hur det nu ska gå till). Han ska försöka vara med när jag ska göra ny kontraströntgen i slutet på januari. Få se om det nu blir så, eller om röntgenfolket säger ifrån.

Hur som fick jag mer mediciner som jag hämtade ut innan jag drog på promenad runt Munksjön. Något jag inte borde ha gjort i detta blåsväder. Fy vad kallt det var!

Var sedan på jobbet, snackade lite med några stycken. De flesta var på möte eller så, i alla fall i ena korridoren.

Sen var jag käkade med 2 kollegor, vilket vi hade snackat om att göra. Det var god mat som vanligt på Sofiehof. Wallenbergare blev det denna gång med. Vi bestämde att gå ut nästa vecka med 🙂

Hade tänkt att handla på Coop, men kände att jag inte orkar bära kassar på bussen, så jag var till Willys på hemmaplan och handlade istället.

Nu ska jag försöka tina upp på något sätt. Lite ont i halsen har jag fått efter dagens utflykt. Tur att jag bestämde mig för att inte ta hojen idag. Vet inte om det hade blivit halt, men det hade definitivt blivit kyligare.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.