Det bubblade i magen


Ja, jag vet vad som kan ha orsakat det, men det började bubbla i magen efter middan igår och det blev värre senare. Många toabesök senare lyckades jag somna.

Jag misstänker det köpta potatisgratängen. Inte för laktosens skull för jag tog flera Prolaktas innan, utan misstänker att den blivit dålig. Det smakade inte illa, men bäst före datumet var den 6 dec.

Det kan inte vara skinkmackan jag tog till mellis vid 14-tiden. Det var sista skinkbitarna sen förra köpet ( i slutet på oktober). Rökt skinka ska ju hålla längre och dessutom hade det flera timmar sen besvären började.

Hur som helst ska jag ta och slänga de matlådor jag gjorde på gårdagens middag. Vill inte ha matförgiftningen mera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.