* . *


Pyntade lite mer idag. Upptäckte att flera av kulorna hade gått sönder när jag skulle fixa julgrannen. Får skaffa nya. Får också skaffa köttätande blommor för att slippa de småliven.

För att få plats med de nya romflaskorna, … möblerade om . Flyttade några vinflaskor, whisky till min andra hylla. Detta efter att flyttat stereon till TV-bänken. TV har jag ju inte haft de senate 2 åren. Monterade stereon och den funkade! Eller ja, batterierna till fjärrkontrollen funkade. Hade inte monterat stereon sen jag flyttade till Jönköping för drygt 3 år sedan!

Men jag behöver köpa ny vitrinskåp. Få se om jag kan ta mig i kragen och åka till IKEA, EM eller annan affär. Får kanske skicka efter och få den levererad hem, men nytt vill jag ha.

Annars var jag till stan och fikade med några som var besök i Jönköping. Det var kul att träffas. Kände att jag babblade mycket dock 🙂

Det kändes i fötterna efter gårdagens promenad. Denna vecka slog jag årets rekord genom att gå i 4,65 mil (68901 steg). Jag har gått längre förr. Få se om jag kan slå denna rekord i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.