Promenad till jobbet, nya stövlar, …


Efter en natt med dålig sömn (max 4 timmars sömn) bestämde mig för att gå till stan och jobbet. Det var en kylig, men fin dag. Jag behövde kylan (och senare kaffe) för att hålla mig alert.

Vi var och käkade med en kollega som går i förtidspension imorgon.

Fick sms att mina nya stövlar har kommit, men jag fick åka till kiosken vid Huskvarna station för att hämta de 😦 Hann göra bussbyte vid Elmia och ta en lång omväg till stationen i Huskvarna. Efter att hämtat paketet gick jag ner mot Huskvarna och ta den buss som stannar hos mig. Bussresorna gick på 43 min!

Promenaderna idag gick på 9,1 km (12871 steg). Nu är jag mör i hela kroppen och har värk överallt.

Stövlarna var Moab Fst Ice Thermo från MERRELL. Originalpris var 1 799:- Köpte de för 999 kr under rea (svarta fredag). Sulan är det nya från Vibram och kallas för Arctic Grip. Få se om tekniken funkar och jag slipper halka omkull! Vibram funkar ju annars, så det borde funka 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.