Hojbyte/borttag av sänkning?


Åkte till Nässjö och pratade hojbyte. Vi kom överens att vi börjar med att ta bort sänkningen på denna först. Så på torsdag åker jag dit vid 15. De fixar det medan jag väntar. Hoppas bara att veckans volymuppdatering är klar till dess. Annars får system öppnas på fredag.

Köpte ett par tunna handskar och ett par tjockare handskar.

På vägen tillbaka stannade och köpte en flaska rom jag hört talas om. Få se hur magen mår senare, om jag kan provsmakar den ikväll eller om det ska ske vid annat tillfälle.

Torkade av fälgarna innan jag åkte. Det var dumt gjort med tanke på att gårdagens regn var inte dunstat bort överallt. Så de smutsades ner igen. Får se hur det blir efter att sänkningssatsen är borta om jag kan köra den tryggt och i så fall kan köpa centralstöd. Då blir det lättare att underhålla skiten.

I en rondell höll bilen bakom köra på mig. Jag stannade för bilen framför nitade på vägen ut från rondell. Det var nån som skulle passera på övergångsstället. Bilen bakom mig höll hela tiden kort avstånd till mig. Som tur var slapp jag honom i den rondellen.

Mätarställning: 7541. 10,6 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.