Åkte runt, kollade på lägenheten, …


Åkte och tittade på lägenheten i Bankeryd. Den var mindre, men bättre planlösning. Inte heller här fanns det sovalkov, men köket var bättre planerad än min, även om det var mindre. Många garderober, och skåp. Litet badrum, men det fanns badkar. Men som sagt ingen garage. Får fundera på hur jag ska göra. Hellre en 2:a, garage och närmare jobbet. Inget av dessa krav uppfylldes här. Mindre balkong ingick, bättre än idag.

Åkte sedan runt lite. Var till VMCK, där några höll på att städa efter förra veckans träff.

Åkte mot Mullsjö och åt lunch, räkmacka. Åt inte allt, men ont fick jag som vanligt. Träffade på en kollega som var ut och cyklade med 3 andra!

Var sedan till Svansö. Vidare till Habo, Gustav Adolf och till sist Hjo. Ingen bättre i magen. Köpte ändå en kula sorbet och drog tillbaka senare via Tibro och Hökensås, så jag åkte samma vägar tillbaka nästan.

Vattennivån hade sjunkit så mycket. Varenda sjö jag stannade vid hade lägsta vattennivån jag sett. Visserligen är min statisk bara 3 år, men ändå!

Var hemma till 15:45, men torkade av fälgarna som blivit skitsmutsiga. Kan det ha varit kedjesmörjningen? Trots att det var kedjevax? Väl hemma kom jag på att jag glömde torka av kåpan, … Får ta det senare.

Just ja, höll på att köra på ett rådjur på väg till Hjo! Skit stor en. Men jag bromsade och den vände.

Tankade 8,64 liter när jag åkte & 6,37 liter i Hjo. Mätarställning: 7105. 27,2 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.