Åkte lite trots värk, …


Strax efter 11 drog jag iväg när jag kände mig lite bättre. 4 tabletter gick det åt på f.m. för att lindra magen och huvudet.

Jag åkte inte så långt och inte dit jag ville, för det högg till i magen, (eller är det kramp kanske?). Stannade pustade ut några gånger, men till slut gav jag upp och åkte hemåt.

Handlade på vägen hem. Stannade och köpte korv, skinka och isterband i Örserum. Frågade om deras isterband var lika fett som det som finns i affärerna. Det var det inte. Kom på att det var nog en förolämpning att fråga en sån grej! Men skadan var redan skedd. De var trevliga trots min övertramp 🙂

Stannade och köpte frukt och potatis i Vista. Det nya sorten kaffe som de skulle få hem hittade jag inte.

Det började duggregna när jag stannade och tankade 8,34 liter.


Tvättade hojen efter jobbet igår. Kedjan behövdes smörjas. Det tog väldigt lång tid att tvätta och det gick på 60 kr. Fick ju dra hojen fram och bak 3 gånger för att komma åt hela kedjan (tvätten, avspolningen och smörjningen). Fälgen fram var bra smutsig så jag fick ta och torka av den hemma med. Fälgen bak behövde jag inte gnugga så mycket för att få rent. Fick alltså rulla hojen fram och bak 2 gånger till för att komma åt allt.


Mätarställning: 5414. 12,5 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.