Det blev en tur ikväll i alla fall, …


Smorde kedjan när jag kom till jobbet i morse. Tänkte att oljan inte skvättar och jag slipper torka av fälgarna. Men nä, det blev bra smutsigt när jag klev lite senare 😦 Så jag fick ta och torka fälgen när jag kom hem på kvällen.

Hade ont i ryggen idag med och tänkte att nä, jag måste ta det lugnt, inte åka iväg efter jobbet. Det är semester snart och jag vill kunna åka långt. Det var så varmt väder så det kändes inte bra att åka hem och vila. Det gör ändå mer ont när jag sitter still, står, ligger eller går. Konstigt nog känns det inte så jobbigt när jag åker!

Så jag drog iväg och käkade middag på Open New Doors, mitt första veganmat. Det var gött det 😀

Drog sen iväg och tog omväg hem. Kom hem efter 20. Trött och och något sliten. Jag torkade ju av fälgen!

Inte heller idag funkade gps:n på luren som det skulle. Ritade kartan så kantigt 😦 Ska ta och starta om ajFånen.

Fick stanna 2 gånger och kissa i floder! Hade druckit en halv burk cola till lunchen, några koppar kaffe under dagen. Lite vatten och flaska Aloe Vera dryck. Hade kissat några tusen gånger på jobbet och var inte kissnödig när åkte. Drack visserligen ett glas kombucha till middagen, men jag var bara tvungen att stanna och gå in i skogen 2 gånger!

Tankade 8,25 liter.Mätarställning: 2160. 16,3 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.