Det var den semestern det


Semestern slutade med en hoj i viloläge 😦

3 veckor går fort och jag hoppas att min olycksvecka är slut med, orkar inte med nån mer skada, ryggen är inte som det ska vara nu heller, efter att jag försökt lyfta hojen.

Jag får se om jag orkar kolla på skadorna i morgon, beror på hur det är med ryggen.

17:42 skickade jag mejl till Mascot och skrev vad som hade hänt. 18:16, 16 minuter efter stängningstiden ringer de och frågar om jag åka med den, eller om hela fotpinnen är av, i så fall kunde skulle jag kunna komma dit imorgon så att de kunde byta fotpinnen :O Är det service eller är det service?
De kollar på den efter deras semester om 2 veckor. Det är ju bara skrappinnen på fotpinnen som gått av. Vi får föra en skadeanmälan då, men detta känns så pinsamt så jag vet inte om jag ska göra skadeanmälan eller ej.


Innan detta hände har jag åkt en del. Var först till Bottnaryd för att äta, men Open New Doors hade stängt 😦 Innan dess hade de ringt från Mascot för att berätta att mina inner-väskor har kommit (beställdes igår!)

Så jag vände till stan, käkade mat och åkte till Nässjö. Där hämtade jag inner-väskorna som gick på 500 kr.

Tankade för andra gången och drog vidare. Stannade och fikade och handlade på Vista Kulle. Stannade och storhandlade på Maxi innan jag kom hem och innan jag på något sätt tippade hojen.

Men nu är semestern slut och det kommer att bli kanonväder för alla andra i de 2 veckor jag jobbar. 421,5 mil åkte jag under semestern.

Tankade 5,39 & 6,54 liter. Mätarställning: 1563. 23,8 mil blev det idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.