Skrapade väskan, sabbade komradion


Oturens dag/helg. Eller klantens dag/helg.

  1. Stod för nära väggen när jag skulle öppna garagedörren och skrapade vänster väska 😦
  2. När jag kom hem så fastnade kardborren i jackan i hjälmen och det började riva ut hela när jag försökte komma loss. På något sätt fastnade jag även i en av lurarna och i mitt försök att komma loss, så sabbade jag den.
    Har försökt laga den, men jag har inte rätt grejer hemma och inte rätt kunskap för att fixa den 😦 Få se hur länge det sitter kvar, hur länge jag kan använda den innan den lossnar/gör för ont så jag river bort hela skiten.

Det är klantigt av mig. Dammsugare igår och idag väska och komradio 😦

Jag har mycket ont i ryggen och har domningar i fingrarna. Det var inte kul att köra och jag är hemma igen och försöker vila upp mig (stretchar).

Börjar med att torka av fälgarna så mycket jag orkade och slutade med att torka av fälgarna så mycket jag orkade. Jag fick mycket regn på mig idag, flera gånger.

P.s. Jag tycker att värmehandtaget är felkopplad och borde vara kopplad till tändningen. Testade idag och den går att styra (styrkan) även om hojen är avstängd. Nyckeln satt visserligen in, men kunde stänga av värmen. Provade visserligen aldrig att sätta på den när hojen var avstängd. D.s.

Tankade 6,51 liter innan jag åkte. Mätarställning: 312, 12,2 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.