Garagegrannarna hade fått påhälsning av tjuvar, …


Då det regnar struntade jag i att åka iväg. Var till garaget istället för att packa om i väskorna.

Träffade en garagegranne som hade blivit av med sina vinterdäck och han var inte ensam sa han. Gick runt och såg att samtliga som blivit av med sina vinterdäck hade åverkan på sina dörrar. Grannen hade inte tänkt på det.

Jag tänkte inte på att hans däck var borta igår.

Fan, att de inte kan låta bli folks grejer 😦 Förvaltaren hade blivit kontaktad sa han och han skulle kontakta leverantören av dörrarna.

Jag gjorde det jag skulle, städa lite i verktygslådan, där hade jag mina reservnycklar till kättingen. Nycklarna fick följa med hem. Det är inte många gånger jag låst hojen med kättingen, för jag litat på ståldörrarna, men fr.o.m nu kommer hojen att låsas.

Packade om i väskorna. En väska är ledig helt och den andra har fått allt annat. Får nog tänka till när jag ska åka över natten vad jag har med mig. Väskorna ser ut att rymma mindre än de jag hade min gamla hoj. Toppboxen är visserligen djupare, men klart mindre. Så jag får helt enkelt tänka på vad jag handlar och vad jag har för packning med mig.

Ska kolla om det finns inner väskor att köpa till, då blir det lättar att ha packning med sig.

Monterade hållaren till kameran. Få se om kameran sitter bra där.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.