Lite strul var det allt, däckbyte


Dagens började med strul och slutade med strul. Var hemma innan 19, så det blev 11-12 timmar idag. Det var volymmiljöerna som krånglade. Oracle på morgonen, eller jag sen igår kväll (rättades till inom en timme) och Postgres på e.m. (tog drygt 2,5 timmar att rätta upp och komma i kapp).

Sen hade jag 3 ”jobbiga” ärenden att folk inte kom in i 2 olika system. De hade alla behörigheter, ändå som funkade det inte. Ena hade använt sig att tecken som inte Oracle gillar! För enkel lösning som jag borde ha kommit på tidigare och inte en halv dag.

De andra hade inte fått behörigheter som jag inte kunde se. Hade jag gått och frågat experten hade det löst sig på morgonen och inte e.m.

Få se hur det är imorgon!


Ringde runt till olika däckfirmor vid 07. De kunde byta däck, men hade inget hemma. Ringde efter 08 till Hovslätt. De kunde byta däck fast oklart när. Fick frågan när jag skulle till Uppsala, lördag sa jag. Fick åka och lämna in den direkt så den får stå där, tills de fick tid över till den.

De ringer när det är klart, oklart när. Få se om jag blir tvungen att ringa och boka tågbiljett på fredag eller om jag får hojen. Jag måste ju komma till kursen på måndag. Hotellrum är bokat söndag-tisdag.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.