Gallsten? Vilse i skogen, …


Såg att det var dis över Vättern, så jag stannade en stund innan jag fortsatte mot jobbet.

Drog iväg mot Värnamo efter lunchen. Waze hade fått lite fnatt och berättade lite för sent att jag svänga, så det blev en längre tur än tänkt. Dessutom hade jag glömt bort att jag tillåtit skogsvägar, så jag måste komma ihåg att välja bort det om jag ska göra nåt sånt mera. Jag lydde inte Waze på vägen ner till Värnamo när den föreslog skogsvägar. Annars skötte den sig bra!

Jag kom fram i god tid, vilket var målet. En sköterska kom och satt att en viss läkare var försenat, han var inte färdig med operationen och de visste inte när han skulle bli klar. Ingen annan skulle till honom, så det måste vara jag sa jag. Jag vet inte vem jag ska till! Men det är lugnt sa jag.

Hon kom tillbaka en halv timme senare och sa samma sak och det var bara jag och annan kvar, så det var honom jag skulle träffa. Till slut fick jag träffa honom kort. Jag berättade om symptomen och vad de har undersökt. Det låter som gallan och om det inte är det så vet jag inte vad som kan vara för fel.

Han skulle skriva remiss till Ryhov för undersökning och sen skulle han ringa mig när han fått besked. Tydligen är det vanligt med gllsten/problem med gallan efter en Gastric Bypass operation.

Han frågade vad jag körde för hoj och tipsade mig om vilka vägar jag skulle ta tillbaka 🙂 Inte fan kom jag ihåg det? Så det blev en del grusvägar innan jag kom tillbaka till Värnamo och körde genom stan.

Långt senare såg jag en skylt mot Ohs och drog dit. Och senare mot Nydala. Men det var vägarbete/dikesarbete, med 2 stora maskiner så jag vände.

Återigen lydde jag Waze som skickade mig i skogen och ett tag trodde att det var kört, med tanke på väglaget. Hade hamnat på nåns gård och med möda hade jag vänt och hamnat på ännu sämre väglag. Hur fan ska göra? Waze var tyst och jag tyckte att den var lite vilse, kom med kommando när jag precis passerade nån liten väg.

Men vägen blev bättre och jag hamnade mitt i dikesarbetet! Denna gång var det bara en maskin så jag kunde sakta passera den.

Sen blev lite små vägar hem, lite mer grus.

Blev dock orolig för framdäcket, om det håller till och från Uppsala?

Mätarställning: 23020. 25,8 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.