Hittade fin väg efter jobbet, ….


Ställde mig igen på den plats vi blivit hänvisade till. Förra gången var det inte kul att komma därifrån nådde inte ner marken riktigt, med tanke på min längd och det stora avståndet det var till marken från platån.

Denna gång körde jag längre in, mot cykelbanan och körde upp på den smala sidan. Sen vände jag på den större ytan. Klev av och märkte att jag hade stått på locket (om det nu är brunnslock eller vad det nu är), av alla ställen! Så jag fick flytta hojen fram och tillbaka tills jag stod en bit från locket.

Det var lättare att köra iväg, trots att det var rätt så högt. Få se hur jag gör imorgon.

Efter jobbet drog jag iväg på en runda. Kommer inte att kunna göra det imorgon kväll, då jag ska jobba på kvällen med. Hittade en ny väg, kurvig och fin och jag utforskade den lite. Hamnade in Fredriksdal och en stor, så jag vände och åkte mot Forserum, men då hamnade jag på ännu större väg (RV40). Men jag var bra frusen i fingrarna så jag tog den och körde större vägar hemåt. Saknar handtagsvärme 😥

Hade nog vänt ändå då jag hade ont och var trött.

När jag kom hem såg jag att jag hade fått avi, 2 st dessutom. De hade tydligen varit hemma hos mig 10:30-tiden, men då jag inte varit hemma så fick jag gå och hämta paketet från posten. Får ta det imorgon, orkar inte ikväll.

Mätarställning: 22214. 12,2 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.