Det lär bli titt-hålls kirurgi


Var till läkaren på eftermiddagen. Den kirurg som hade gjort gastroskopin hade skrivit i journalen att jag får åka till Värnamo om jag hade fortsatt ont, vilket jag har, men inte lika mycket jämt. Då skulle de kolla runt med titt-hål.

Läkaren som jag träffade idag undersökte lite och kommer att skicka brev till kirurgen så att han i sin tur får skicka remiss till Värnamo. Få se när det blir, det lär inte bli nån mc-tur på några veckor efter den operationen misstänker jag 😥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.