Det bubblar i magen


Det bubblar i magen och det har varit många turer till toa på kvällen. Tyckte att det stod att det tar ca 1 timme efter att man tagit medicinen, men det tog dryga halvtimme för mig, kanske för att det är laktos i den. Jag tog ingen Prolaktas idag då jag såg att det var laktos i den och tänkte att den får göra sitt.

Få se om jag kan sova nåt i natt. Andra dosen ska jag ta kl 06:00 stod det i anvisningen.


Förutom detta så har det varit OK sedan igår lunchtid. Inte så mycket ont i magen, men ont i skallen har jag haft. Det var kanonväder idag, men jag stannade hemma för tredje dagen i rad.


Jag hade tänkt koka en kyckling och använda skyn, men det blev buljong istället. Har fått vara ”fastande” sedan kl 12. Lätt lunch vid 12:00 och sen ingen fast föda innan undersökningen imorgon. Svampbuljong är gott! Får köpa flera i framtiden och som det stod i brevet lurar man magen, då den tror att den fått mat!

3 liter måste jag dricka under laxeringen stod det i brevet. Det är mycket det tycker jag, men det kanske ska spolas rent, vad vet jag. Nä, känner att det dags att ta sig till toa igen 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.