Fick hem mina Jofama V-Pants


Hämtade ut mina nya mc-byxor som jag skickade efter i söndags. Snabb leverans 🙂 Så nu har jag 2 par byxor som jag inte kan använda på länge 😦

Jag hade inte V-Pants, utan J-Pants från Jofama. Dessa verkar vara tunnare och det finns extra dragkedja vid låren så man kan nyttja eventuella varma dagar! Kunde också flytta upp knäskydden till rätt läge utan besvär.

De kändes en aning smalare. De gamla kunde man justera med band, dessa verkar vara elastiska. Fast jag kanske minns fel, det var länge sedan jag hade mc-byxor på mig, typ igår! Har jag gått upp sen igår? Det har jag nog.

Hur som så kan jag alternera byxor nu. Tvätta ena paret efter att ha blivit leriga av regn och rusk och kunna åka med de andra 🙂

Det känns att dessa blir lättare att kunna gå runt med, då de kan andas.

Det jag blev förvånad/besviken på var att det inte hängde med hängslen. Trodde att det ingick. Från andra sidan kan jag flytta de hängslen jag har mellan byxorna. Just nu sitter de tajt så jag har inga behov av hängslen i alla fall

 

v-pants

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.