Skickade efter Jofama V-Pants


Skickade efter mc-byxor (Jofama V-Pants) i storlek D116 från Sulas MC. Det är samma som jag har idag, så det borde funka tyckte jag. Sen vet jag inte om jag har J-Pants eller V-Pants modellen! Ser ingenstans vilket. Hoppas att det funkar hur som, samma fabrikat, samma storlek borde funka.

v-pants

En reaktion på ”Skickade efter Jofama V-Pants

  1. Pingback: Fick hem mina Jofama V-Pants | Fari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.