Lite kaotiskt trafikläge, laddare, …


När jag skulle köra hem upptäckte jag att de hade stängt av vägarna lite längre bort, den väg jag hade kört in. Visserligen hade de skyltat, men jag visste inte exakt hur jag skulle bli drabbad.

Jag var inte den ende som blev varse om detta, många gjorde u-sväng och så köades det.

Jag släppte en som kom från sida, visserligen hade jag rätt och kunde köra först och hon hade nog fått stått där i timmar, men hon blockerade infarten till polisens parkering, så hon fick köra före.

Jag valde att köra en annan väg, än den närmaste då jag såg hur det såg ut där. Så det tog mig 35 minuter att komma hem jämfört med 15.

De där gatorna ska vara avstängda till slutet på maj och jag funderar om det är värt att åka hoj till jobbet under den perioden. Hade jag kunnat parkera där jag hade parkerat tidigare hade det inte varit lika jobbigt, trots alla gatuarbeten, men nu?


Det var tydligen -1° när jag körde till jobbet i morse :O Ooops! Det gick bra ändå.

Var och hämtade den laddare som jag borde ha beställt tidigare. Det blev dyrare än jag hade tänkt mig, men har man beställt fel, så har man. Nu är den i alla fall inkopplad.


I morse upptäckte jag att tjänstetelefonen hade fått fnatt och tappat automatiska tidszonen. Det stod 02:22 vid 07 i morse :O Och så kunde jag inte logga in på den, så jag startade om den och då blev klockan 02:08 :O


Har bra ont i ryggen, så jag bokade en behandling. Får gå till naprapaten kl 08 imorgon.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.