Dis, bensinlukt, näskudde


Stannade en stund i morse och kollade på diset över Vättern. Tyckte inte att det hade klarnat när jag körde hem. Annars var det runt 15° och jag gick ut i t-shirt båda idag och igår.


Möttes av bensinlukt igår när jag skulle kolla om jag hade en grej i min vänstra sidoväska. Så det hade runnit in bensin i den när jag lade ner hojen på Påskdag? 😦

Idag slängde jag en del grejer (påsar) på vägen till jobbet och lade fram 2 par handskar och buff för luftning i garaget, samtidigt som jag hängde in en wünderbaum.

När jag kom luktade det fortfarande. Jag tog fram det tunga arteriellt, Veidec våtservett, och torkade väskan. Tyckte att lukten försvann helt. Funderade en stund om jag ska låta dörren vara öppen till väskan, eller om jag ska låta wünderbaum göra sitt över natten. Stängde väskan till slut och jag får se hur det är imorgon.


Var och hämtade sidostödsgrejen jag hade skickat efter, men monterade inte den. Just nu verkar det sitta som det ska och jag har försökt rätta till den skakade så mycket jag kan. Få se om jag byter den imorgon, eller senare. Den är här i alla fall.


När jag plockade ut linser och skulle sätta på mig glasögonen upptäckte jag att en av näskuddarna gått av 😦 Lyckade trycka tillbaka den så att jag kan ha på mig glasögonen utan att få sår på näsan. Får gå till optiker och be de fixa nya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.