Beställde fel!


Kort efter att ha tagit ur batteriladdaren från förpackningen fick jag veta att det var en 6v batteriladdare!

Va? Fick jag fel vara, eller beställde jag fel? Efter att gått igenom mejlen och gått på Lelles MC upptäckte jag att beställt fel :/

Försökte få tillbaka batteriladdaren i förpackningen som det var, som jag trodde det var, men det var en svettig kamp! Till slut fick jag till det. Sen kollade jag lite snabbt och det var bara att skicka tillbaka det med lappen som följde med (kvittot). Skrev rätt varunummer på en CTEK MXS 0.8 (hade beställt en CTEK XS800) och stressade till posten.

Där läste han att man måste ha retursedel (baksidan av kvitto var ingen retursedel alltså!) så antingen vänder jag hem och skriver ut en retursedel eller så bekostar jag frakten. Jag har ingen skrivare, så kör sa jag! Har man klantat sig vid beställningen, får man skylla sig själv sa jag 🙂 70 kr blev returen.

Få se om de godkänner returen! Annars blir det dyrare!

Den jag vill ha var nån 10:a dyrare.

Vad gjorde jag för fel? Jag öppnade flera flikar och hoppade emellan dem och jämförde de. Sen stängde jag de som jag inte ville ha, som en 6v:are, men uppenbarligen gjorde jag fel i alla fall (och säkert stängde fel flik). Jag som googlade på modellerna och så!

Så är det när man stressar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.