Domningar, värk, …


Är det inte magen, så är det ryggen. Är det inte ryggen eller magen så är det domningar ovh stickningar. Är det inte mage, ryggen eller domningar så är det vinden eller fullmånen som håller mig vaken. 

Nu är det domningar, ryggen, magen och fullmånen (i natt stördes jag av månen med). Fast jag tycker att domningar och stickningar är värst förtillfället. Magvärken är som det var i början av förra veckan, bättre alltså. 

Men domningar, vad ska jag göra åt det? Har flyttat runt i soffan, sängen och har till och med provat att ”bädda” på golvet, men nä det hjälper inte. Visserligen var det bara lakan på kalla golvet. Mer ont i ryggen blev resultatet. 

Sen ligger och tänker på jobbet. Ligger efter med uppgifter efter en veckas frånvaro, som om det inte var nog innan! Försöker prioritera vad jag ska göra först när jag kommer till jobbet, men det hjälper inte. Helst vill jag göra det nu så jag slutar mala.

Klockan är inte mycket, men jag lade mig 21:45 av tristes. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.