Monterade Nilox-fästet


Hämtade paketen idag. Ena var paket från Lelles MC och andra var det fäste för actionkameran. Gick till garaget öppnade paketet och monterade fästet efter att ha rekat lite. Den sitter bra, men när jag plockade bort regnskyddsfästet från hjälmen för att sätta den på sin nya plats upptäckte jag den inte passar där :/

Men jag har andra fästen och kan säkert sätta in en annan som passar till skyddsfästet, men det blir bökigt att byta plats på de. Få se hur jag gör. Men tanke på att vädret så är det kanske skönt att alltid ha regnskyddet monterad. Eller?

Får ta ner alla delarna till garaget och leka lite och se hur det blir bäst.

Sen har jag funderat hur jag ska ta bort det jag monterat på hjälmen. Jag kan säkert med våld få in en skruvmejsel eller nåt under häftmassan och sakta med riva bort det, men jag riskerar att rispa/skada hjälmen och det vill jag inte. Jag kan ta bort det värsta därifrån i alla fall, men vackert är det inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.