Grovsopor, uppgradering av jobbdatorn


Såg att de ställt en container utanför huset och att vi hade idag att slänga grovsopor, så det blev några turer på vinden, 4 trappor upp och 4 trappor ner *3. Det fick bli dagens motion. Jag hade kunnat slänga mera, men jag slängde det som hade gått sönder i flytten lite annat som jag inte använder mera. Vissa saker var det svårt att bestämma om jag skulle lägga på metal då det var lite metal i eller på annat. Så det blev på övrigt sidan.


Även i natt sov jag dåligt. Vaknade av vindarna. Hade svårt att somna på kvällen med. Värken och domningarna är som de är. Fick ta 2 tabletter idag.

Hade tänkt och gå på bio med en kollega och se nya Star Wars, men ögonen gick i kors förutom allt annat och vi bestämde att göra nytt försök på torsdag istället. Hoppas att jag mår bättre då. Detta trots att det bli en lång arbetsdag i morgon och det lär bli sen imorgon kväll.


Installerade Windows 1  på en av jobbdatorerna, men fick en konstig felmeddelande från SCCM. Google sa typ att fler saker skulle installeras com krockade med varandra. Senare såg jag att stod failed. Så jag tänkte köra om installationen efter e.m. fikat och trodde i min enfald att det skulle fortsätta där det slutade, men nä, den körde om. Till slut orkade jag sitta och vänta på att den blir klar och åkte hem när det erbjuds skjuts. Orkade inte gå och vänta på bussen i regnet. Det stod och stampade på 100% i 5-10 minuter. Så jag stängde av skärmarna bara och drog. Få se i vilket läge det är imorgon.

Annars verkade mina verktyg, även de lite äldre funka, så ett test avklarad. Jag hade inte vid ett test samma problem som några av kollegorna hade, att behöva starta upp datorn när jag jacka in den i dockan. Det tog visserligen flera minuter innan allt började funka som det skulle, men jag fick kontakt med nätet och Explorer processen kunde komma igång och jag fick min bakgrundsbild. Tålamod alltså. Från andra sidan springer jag inte runt med datorn så ofta.

Sen får jag nog slänga Windows.old mappen. Har fått jätte dålig utrymme på disken. Jag tror att den mappen var 41 GB stor.


Just nu vill jag bara sova, men klockan är strax efter 17:30, så det vore korkad att göra det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.