Babblade mycket idag


Mådde mycket bättre idag. Behövde ta 2 piller bara. Huvudvärken var på låg nivå och jag fikade med andra, den korta stunden det fanns mellan möten. 

Jag babblade mycket under lunchen, var knappt tyst på möten, speciellt inte på f.m.s möte med en Marvalkonsult som jag jobbat med för några år sedan. Bra möte och det var kul att träffa honom.

Jag slapp jobba igår kväll, men jag hade nog kunnat hjälpt till under strulen. Det var lite struligt på morgonen när vissa system hade hamnat i limbo, …

Hade lust att byta om till mc-kläder och åka iväg en stund när jag kom hem, men jag visste att det var en halvtimme till mörkretsfall och att jag inte hade hunnit åka till Hovslätt och tillbaka under rusningstiden. Få se hur det är imorgon. Begärde visserligen ledig för att åka till mc-mässan redan i december, men nu jag avbokade resan så vet jag inte om jag ska vara ledig. Har ju en hel del att göra. 

Just nu tror jag att det skulle kunna gå att åka på mässan, men jag avbokade ju. Men jag får en biljett som jag tänkte hämta i Hovslätt utifall att jag känner mig mer stabil. Få se hur jag gör. Kanske jobba halvtid imorgon, träffa konsult och sen dra till Hovslätt? 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.