Huskvarna t o r


Var ut och gick dryga milen idag. Appen tyckte att jag hade gått över Vättern  (tyckte att det var kallt om fötterna;)), så det måste ha blivit mer än den visade. Den senaste uppdateringen informerade att den hade blivit bättre på navigationen, sure!

Började med att skicka tillbaka den nya plånboken jag köpt. Jag har ingen nytta av alla kortplatser som den har. Borde ha kollat hur många kort jag har i min nuvarande plånbok (och om jag verkligen behöver ha de) innan jag skickade efter. Bad en annan model, slim model som har plats för 6 kort istället. Få se om de går med på det och i så fall när jag får den nya. Det tog inte ens en 2 dagar innan jag fick den gamla :O

Sen gick jag till Huskvarna, handlade på bolaget, åt lunch och kom hem sen.

Gick inte så värst fort. Har ju ont. ICEBUG funkar perfekt annars 😀

** Tvättade mc-byxorna innan jag gick. De blev ju bra leriga under decemberkörningen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.