Julaftonskörning!


Var ut och åkte lite idag med 🙂 På julafton :O Det har inte inträffat tidigare, att det varit så pass varm så att jag vågat mig ut. För 2 år sedan hade jag kunnat göra det, men jag skulle precis flytta till Jönköping och nytt jobb och jag var lite snuvig och hade precis fått ryggskott, så det blev inget då.

Det var kyligare idag och jag var glad att ha valt långärmad tröja istället för t-shirt idag. För det mesta var det halvmolnigt, men duggade lite en bit.

Försökte att filma idag och vid kontroll så rullade det. Men när jag stoppade inspelningen så gick det inte att titta på nåt, det fanns inga filer 😦 Vad fan? Vad gör jag för fel? Får nog börja titta i manualen till slut! Jag som åkte så fina vägar, saktade ner vid fina kurvor, sjöar, … för att fånga upp det ordentligt, men nä, det bidde inget 😦 Eller ja, inte den första timmen, den finaste sträckan 😦

Kanske ska jag återsälla till originalet och se hur det blir? Det ska ju automatiskt spara filerna, oavsett hur man stoppar filmningen.

Spellistan:

Enskilda videoklipp:

Mätarställning: 19026. 14,3 mil blev det idag. Tankade 5,7 liter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.