Köpte en actionkamera


Till slut köpte jag mig en actionkamera! En Nilox Foolish Special. Foolish, ja, det kanske jag var 😉 Det kommer säker bättre modeller som är lättare och har bättre funktioner, men nån gång ska till slut slå till och det gjorde jag 🙂

Den kostade 1495 (tidigare 2799 kr).

Det som är dumt som jag upptäckte sen är min hjälm. Den är inte spetsig på sina håll och det gick inte montera i mitten, men det går att anpassa den så att den fotar/filmar rakt! Men det var lite pill. Det kanske finns fästen som man kan montera på styret istället? Får vid tillfälle leta efter en sån. Det finns en fjärrkontroll, men det är typ inget man kan pilla på med mc-handskar på direkt! Monitor är bra att ha så man kan kolla vad som fångats och om det är värt att behålla eller ej.

Jag var för ovanligheternas skull klok nog att fästa den när visiret var öppet, så att den inte skulle ta emot!

Jag var till Nässjö och Mascot för att kolla på lite hojar, men det blev ingen affär på den fronten alltså! Förutom kamera köpte jag en buff och en flaska impregneringsmedel.

Det var 5-9°. Jag var bra frusen när jag kom dit och något varmare när jag åkte tillbaka.

Blev vittne till en tillbud. En skåpbil började backa medan det stod en bil bakom den och letade efter parkering. Han som höll på påkörd tutade och jag viftade med armarna och ropade. Skåpbilen stannade och körde fram lite och tutade! När den som ville parkerade flyttade på sig backade skåpbilen och körde därifrån och tutade! Jaha, lite barnsligt kändes det som.

Mätarställning: 18769. 13,3 mil blev det idag. Tankade 4,10 liter. Även idag spolade jag av hojen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.