Luftade hojen idag


Åkte runt en stund idag. Tog det lugnt i kurvorna. Det var vintersandat, blött och det duggregnade dessutom. Bortsett från vädret så var det skönt att åka en stund. Visserligen påminde vädret sommaren, men jag hade hellre haft torr väglag, mer värme och lite sol.

Hojen blev bra smutsig trots att jag inte tog grusvägar idag. De flesta bilister höll avstånd, men när höll på att köra förbi en parkering körde en ut och jag fick bromsa för att inte bli påkörd. Nån bilist låg nära, men jag en busshållplats och körde in där för låta denne köra förbi.

Hade tänkt att åka till Nässjö och titta in på Mascot, men det regnade mera ju närmare jag kom till Nässjö, så jag körde mot Sund istället.

Hittade en fin väg som senare visade sig leda till nån typ av herrgård eller så. Det var inte lätt att vända där inte. Uppförsbacke som det var när jag upptäckte att det var en grind, en öppen sådan) och varning för vaktade hund. Istället för att försöka vända, lätt jag sakta glida nerför. Stannade till slut, klev av och ledde hojen till ett ställe där jag kunde vända till slut. Som tur kom det ingen som ville passera. Puh! Vägen var inte skyltad så jag får skylla mig själv som var så nyfiken och tyckte att naturen och vägen var fin.

Försökt tänkte jag åka till stan och handla, men jag bestämde mig att vända och handla i Huskvarna istället.

Köpte 3 sorters julöl och mumma. En kille tyckte att jag hade fin hoj 🙂 Du skulle ha sett den ren tänkte jag!

Efter att ha tankat 4,08 liter stannade och handlade mat med. Såg att det fanns laktosfri risgrynsgröt, yey, köpte 4 st! Såg att det fanns små portioners Janssons och köpte 2. Köpte också lever/- och morotslåda, julskinka, … När jag kom hem så kom jag på flera saker att köpa i matväg, så jag får handla räkor, … nån annan dag.

Det var små kyligt och jag var kall om fingertopparna. Fötterna var bättre, men stövlarna sitter tajt när jag har tjocka strumpor.

Hoppas att det är uppehållsväder imorgon så jag åka iväg en stund 🙂

Mätarställning: 18311. 11,2 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.