Ledig, fika, promenad, …


Sov till 7 idag! Vaknade visserligen några gånger under natten, men somnade om direkt 😀

Såg att det hade kommit uppdateringar till iPylarna. Paddan uppdaterade utan sladd och det gick galant. ajFånen var inkopplad redan så jag körde den den vägen. Och det kraschade så den som det visade sig senare tappade drivrutinen till datorn :/ Det funkade inte att starta om iTunes, iDatorn eller Fånen :S Fick lite olika tips som jag testade och som inte funkade. Det jag inte hade provat var att byta till annan usb-port. Detta funkade, men då det hade blivit krasch under uppdatering fick jag återställa till ny telefon och läsa tillbaka backupen. Allt funkade utom mobil Bankid som jag fick beställa på nytt. Nästa gång uppdaterar jag utan sladd!

Gick sedan ner till garaget. Hade tänkt att åka till nån MC-handlare, men det var blött, +3 och det hade varnats för regn. Så jag startade om hojen och lätt den spinna lite.

Hade tänkt att gå/åka till stan, men bestämde mig för att ta andra hållet till Huskvarna. Jag är ju på stan dagligen!

Det hade blivit grått, men uppehålls när jag började gå. Förutom värk i kroppen, speciellt i fötterna var det OK.

Stannade och käkade månadens hamburgare på Brooklyn Burger. Gott som vanligt 😀

Det började duggregna, så jag gjorde snabbvisit på apotek rödnäsa och köpte flera olika sorts öl och en flaska vin. Hade tänkt att ta bussen hem pga regn och tyngden i kassarna när jag blev erbjuden skjuts hem.

Vad trevligt 🙂 Vi köpte lite fika på vägen hem för att kunna mumsa i oss det under fikat 😀

Senare kom jag på att jag behövde handla med, så jag gick ut igen. Nu är jag bra trött i kroppen.

Det var en bra fredag. Skönt att vara ledig 😀

Fast jag kunde inte låta bli att kolla mejlen så svarade på några mejl med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.