Första snön, halka, testuppgradering, …


Blev väckt av vindarna i natt och gick till slut upp 03:40. När jag tittade ut så var det vitt ute 😦 Hmmm, bäst att ta det lugnt när jag går imorgon tänkte jag.

Det var halt, men vid jobbet hade de sandat 😀 Sen försvann snön och det började regna. Vet vad som väntar mig imorgon, då det ska bli lite minus i natt :/

Det blev en kort kvällsarbete då kopiering av databaser sattes igång och 2 av miljöerna kommer att vara överskrivna i test, om allt går bra. Fick skjuts hem 🙂 Juste!Det var nära krocka, men det avvärjdes 🙂

Värre blir imorgon. Då tvivlar jag att jag blir klar innan 20. Förhoppningsvis är vi klara på torsdag och jag kanske kan begära ledigt på fredag. Det skulle sitta skönt. Har varit mycket ett tag. Lär ju jobba kväll på tisdag nästa vecka (och troligen onsdag kväll med) och så har jag beredskap! Den där julfesten lär man inte orka med direkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.