Kallt att köra idag


Det var kyligare idag. Det var även disigt på sina håll. Många vägar var blöta så jag tog det lugnt där det var löv på vägen.

Jag frös mycket om fötterna trots att jag hade 2 par strumpor på mig. Benen var det ingen fara med. Hade underställ. I slutet var det jobbigt för fingrarna. Hade dålig känsel i de och just nu har jag stickningar i fingrarna. Få se om det känns bättre efter en kopp kaffe.

Resan blev inte lång. Jag hade ont i magen. Hade tänkt att äta, men det gjorde jag inte. Inte heller handlade jag.

Jag var på väg mot Älgafall, men såg en sliten varningsskylt vid en vägkant. Saktade ner och såg att det varnades för jakt. Nehe, får inte ta den vägen då. Senare såg jag några bilar och nån hund efter vägen. De var borta på vägen tillbaka.

Mätarställning: 18179. 1702 mil blev det idag.
Tankade 5,95 liter

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.