Ut en vända, prylar, linser, …


Åh vad gott jag sov i natt 😀 Det behövde jag!

Efter jobbat (halv dag) käkade jag grekisk mat. Träffade på en gammal kollega där. Kul!

Var sen till optiker och beställde nya linser. Det var lite si och så med linserna idag. Först trodde jag att jag hade satt de fel (uppe och ner som jag till henne!), men efter byte så visade sig att jag hade satt de rätt från början och fick ta ur de och sätta in de igen, amatörernas afton alltså 😉 Fick luta huvudet fram åt höger och vänster eller dra in hakan för att få rätt vinkel på linserna för att kunna läsa. Vilket vi garvade åt 🙂 Men helt plötsligt hamnade de rätt. Nu är det beställd för 6 månader.

Sen var jag till Claes Ohlsson och handlade små grejer, bland annat ljusslingor och miniatyrs julgran. Det ju Jul snart!

Köpte även grovsopborste till garaget. Äntligen!

Efter att ha kommit hem och plockade undan grejerna så bytte jag om och gick till garaget och sopade med hjälp av Frida! Det är så borsten heter alltså :O Det blev en liten hög. Jag ska plocka ut allt och sopa mera, nån annan gång.

Åkte sedan iväg en runda innan jag hamnade hos en kompis och språkade en stund. Kul att träffas efter så lång tid 😀

Det var inte kul att köra hem i mörkret. Tenhultsvägen är kolsvart och trots att jag hade hellyse större delen av vägen så var det obehagligt att köra. Det var inte kul att bli bländad av andra heller.

Det var bra kallt och inte kul att frysa om fingrarna. Det påstods vara +9°. Det kändes om 3 faktiskt.

Väl hemma satt jag in batteri i den lilla genomskinliga julgranen. Den var fin! Lade undan den tillsvidare.

Mätarställning: 17785. 5,1 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.