Trött, strul, dålig sömn, …


Har varit rätt så trött denna vecka. Började med småkrasslighet och dålig sömn. Det fortsatte med dålig sömn och strul. Ingen strul idag visserligen, men dålig sömn.

Vaknade 03:30 i tisdags, 04:35 igår och 03:40 idag. Tur att det är halvdag imorgon!

I förgår loggade jag in och jobbade 03:45 när jag såg ett larm om att en disk höll på gå fullt. Extra körningar som käkade disk tillfälligt. Kollade igår och nu när extra tester pågår och förhoppningsvis är det lugnt ikväll/i natt.

Åkte iväg innan 06 idag. Klev av bussen efter 3 hållplatser och tog en omväg till jobbet. Drygt 50 minuters extra promenad i det kyliga vädret.

Stannade och fotade en hel del idag. Har lust att åka iväg och kolla samt fota solnedgången, men orka! Det var väldigt vacker solnedgång i måndags när jag i bussen, men de andra dagarna missade jag solnedgången då jag satt och jobbade längre. Får ta det imorgon, om det är fint väder vill säga.

Nu ska jag ta en dusch, käka och kanske sova. Nä, får inte sova nu. Måste hålla mig vaken. Började göra små fel och tänka fel under eftermiddagen, så jag stack hem så fort det gick, innan 15:30 :O Det är tidigt det!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.