Kallt att köra idag


Det blev några mil i det kalla vädret idag. Vet inte om det var så smart. Hostade en del och fingrarna var kritvita när jag stannade för att käka. Det duggregnade av och till, annars var det molnigt. Det hade varit bättre att åka igår alltså, men men jobbar man så ….

Var först till Vista-Kulle och handlade äpplen och senap. Fikade med. Stannade när jag såg 2 rådjur på ängen längre bort. De syns som prickar på bilden bara. De stannade upp och lyssnade. Till slut startade jag hojen och de sprang åt andra hållet, mot Vättern. Stannade lite i Bunn innan jag åkte vidare mot Gränna via Örserum.

Handlade knäckebröd, mülsi, … i Gränna innan jag åkte vidare. Hade tänkt att åka till Omberg, men insåg att det var dumt att åka dit i kylan, så jag svängde av mot Duvebo för att senare vända mot Adelöv. Rätt så snart på Adelövsvägen halkade jag till lite. Jag hade de gula solglasögonen utifall att, och såg inte att det var grusigt. Ingen jävla skylt var uppsatt heller :/ Stannade, fotade och anmälde det. Det kom en bil körandes i dryga 90 från andra hållet och sprutade runt grus på mig :/ Idiot!!! Tog det lugnt på den vägen som var bra av och till.

Stannade till lite i Aneby, och sen den tråkiga (men höstfina) vägen hemåt. Ledsnade på rakan och svängde av mot Höreda och fick mera kurvig väg hem.

Tankade 6,15 liter och tvättade hojen innan jag kom hem.

Mätarställning: 17734. 17,7 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.